Over ons

Wij zijn Janssen Zeilmakerij, een familiebedrijf gespecialiseerd in zeilwerk op maat. Met ons team van vakmensen maken we al bijna 60 jaar alle mogelijke zeilproducten voor transport, industrie, evenementen, reclame en bij particulieren thuis.

Het bedrijf werd in 1959 door opa opgericht. Hij is begonnen in een boerenschuur en moest soms buiten op de weg werken om genoeg ruimte te hebben. Bestellingen werden nog op de bakfiets bezorgd. In die tijd maakte hij canvasdoeken die met behulp van één naaimachine bewerkt werden. Niet lang na de oprichting kreeg opa versterking van zijn zoon.

Samen hebben ze ervoor gezorgd dat het bedrijf een groeispurt doormaakte. Omdat ze al snel uit hun jasje groeiden, zijn ze in 1979 van Waalre naar Veldhoven verhuisd. Eenmaal in Veldhoven is het bedrijf blijven groeien. Met de start van het nieuwe millennium heeft de derde generatie het bedrijf overgenomen. Inmiddels werken we op ruim 4500 m2 met een uitgebreid team van professionals met de modernste machines.

Dus zoek je zeil voor een aanhangwagen of trailer? Wil je een terrasoverkapping of reclamespandoek op maat? Wil je jouw evenement compleet maken met een dome of stretchtent? Wij gaan samen met jou op zoek naar een passende oplossing. Voor jou zetten wij alle zeilen bij.